Tømrermester Thobias Henriksen

Hvis du er på udkig efter en perfektionistisk tømrer, der tilbyder fair priser, skal du ikke lede længere. 

 

Hos Tømrermester Thobias Henriksen får du en tømrer, der laver tingene rigtigt første gang. Vi leverer kvalitetsarbejde og flotte slutresultater, vores kunder kan være tilfredse med. Du kan få mere viden om, hvad vi ellers tilbyder herunder.

Vælg mellem forskellige tjenester

Med en samlet brancheerfaring på 25 år i firmaet er der ikke det, vi ikke kan indenfor tømrerfaget. Vi tilbyder forskellige tjenester til både store og små projekter.

 

Blandt andet tilbyder vi følgende tjenester:

  • Gulvlægning
  • Tagmaling
  • Montage af solpaneler, køkken, døre/vinduer og meget mere
  • Tømrer- og snedkerarbejde 
  • Renovering

Et tømrerfirma med humør og kvalitet i top

Hos Tømrermester Thobias Henriksen har vi altid både humør og kvalitet i top. Det er et resultat af, at vi brænder for det, vi laver og glæder os til at møde hver dag for at give vores kunder en god oplevelse. Vi er glade, humoristiske mennesker, der nyder at skabe tilfredsstillende slutresultater.

 

For at garantere kundetilfredshed stræber vi altid efter det bedste resultat og afleverer ikke noget, kunden ikke bliver tilfreds med. Vi kan varetage opgaver for både erhverv og privatkunder.

Kontakt din kompetente tømrer på Sjælland her

Søger du en tømrermester, der leverer gode resultater og fair priser? Vi kan rykke ud i København og resten af Sjælland for at hjælpe dig med dit kommende projekt.

 

Du kan kontakte os via kontaktformularen her på siden og få et godt tilbud.

Tømrermester Thobias Henriksen

0 anbefalinger

0 anbefalinger

Anbefal os her